FELKERÜLT A TÉRKÉPRE

Sikeres Magyar vállalkozók, akiket érdemes megismerned

Székely Zsolt, Eggspressz Kft.

2018. május 27. 22:37 - Wing Angell

A blog egy régi gyermekkori jó barátommal indul, akivel gyakorlatilag együtt nőtünk fel. A kis falúból, ahonnan indultunk mindketten Budapesten kötöttünk ki, de a kapcsolatunk megmaradt.

Ismerd meg régi jó barátomat Székely Zsoltot az Eggspressz Kft. Tulajdonosát és ügyvezetőjét.

Zsolt, mit érdemes rólad és a cégedről tudni?

eggs-food-tray-85080.jpg

 Ha tojással kapcsolatban megbízható beszállítót és beszállítást szeretne valaki és mindig versenyképes piaci áron, akkor keressen meg. :)

Mivel régről ismerjük egymást, tudod, hogy nem szeretem a bonyolult dolgokat, az egész vállalkozást nagyon egyszerű működésre szerveztem meg.


Honnan indult a vállalkozásod és milyen céllal indítottad el?

2012 közepétől indult el a vállalkozás, és teljesen nulláról.

Ismeretség alapján (testvérem ismert tojástermelőket) és neki volt egy ötlete, hogy lehetne ebből profitálni. Eddig bevált az ötlet :)


Mi volt a legnagyobb nehézséged kezdetben?

A kezdeti nehézségek: Pénz, partnerek szerzése és a havi kiadások megszerzése.


Jelenleg mi a legnagyobb kihívásod?

Mivel folyamatosan képesek voltunk növekedni A jelenlegi legnagyobb kihívásom egy komplexum felépítése lett, ahol minden lépést mi teszünk meg, amivel elkerülhetjük a jelenlegi hibákat.


A jövőre nézve mik a terveid?

A fentebb említett lépések csomagolás, fertőtlenítés, tojáslé ill tojáspor gyártása saját kézbe vétele, mindezt saját üzemben. Ezzel egy részről az én kezembe kerül ennek a területnek az irányítása is, másrészről a profit sem utolsó szempont.


Mik a Te legfőbb szabályaid, amik szerint működtél eddig?

A legfőbb szabály az, hogy a partnerekkel folyamatosan tartani kell a kapcsolatot (vevő és beszállítói oldalakon), és rugalmasnak kell lenni, főleg az új parterekkel, hisz ez a vállalkozás és ez a munka egy hosszútávú kapcsolatra van tervezve, és az elején még nem lehet egy sablonba beilleszteni a vevők igényeit.

Kereskedelemben szerintem ez lehetetlen.


Mire vagy leginkább büszke?

 

Mire vagyok büszke? A cégre természetesen.6 év alatt eljutottam vele addig, hogy saját raktáram van saját gépjármű parkom és 2 alkalmazottam.


Mi az, amit megtudnál a saját tapasztalataidból tanítani másoknak?

Sajnos ezt tanítani nem lehet szerintem. A megbízhatóság, a becsületesség és a kitartás kell inkább egy vállalkozáshoz, mint holmi jó tanácsok, illetve tanítás. Persze tudom, hogy ez se fedi teljesen a valóságot hisz üzleti tervekkel és marketinggel biztos lehetne a céget még továbbfejleszteni, de ebben nincs egy fikarcnyi tapasztalatom se.


Végezetül, milyen tanácsot adnál a többi vállalkozónak?

Ha a tanácsomra lenne szüksége bármelyik vállalkozónak, arra csak annyit tudnék mondani, hogy egy dolgot kell precízen csinálni és csak utána belekezdeni másba, ha már ez hibátlanul működik.

 Köszönöm a beszélgetést.

Ha tojással kapcsolatban megbízható beszállítót és beszállítást szeretne valaki, akkor Zsoltot el lehet érni a 06305924558 számon, illetve az eggspressz@gmail.com  címen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://felkerultaterkepre.blog.hu/api/trackback/id/tr9314006984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása